Galerii: Haapsalu põhikooli valis uue krahvi ja krahvinna

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8
Katarina Sits ja Kaarel Metsalu. Foto Arvo Tarmula

Haapsalu põhikooli fuajees kuulutati täna hommikul välja kooli uus krahv ja krahvinna, kes on nüüd terve aasta kooli esindusõpilased. Võitjaks osutusid Kaarel Metssalu ja Katarina Sits.

Krahv ja krahvinna selgusid valimistel, millest said osa võtta õpetajad ja 6.-9. klassi õpilased.

„Tegime (Katarinaga) omavahel palju koostööd. Käisime klasside ees, rääkisime palju,“ kirjeldas kampaaniat Kaarel Metssalu.

„Me ei jaganud hulle lubadusi,“ lisas Katarina Sits. „Meil oli lubadusi vähe, aga need olid realistlikud. Arvan, et see meeldis valijatele.“

Kaarel Metssalu lubas korraldada arvutimängude võistluse ehk LAN-party ja Katarina Sits rohkem filmiõhtuid.

Tiitli said Metssalu ja Sits eelmiselt krahvilt Sven Makienkolt ja krahvinnalt Ketrin Puskarilt. „See aasta oli isegi kergem kui arvasin. Kartsin, et vaba aega ei jää üldse,“ ütles Puskar.

„Tore oli. Korraldasime üritusi, üks suuremaid oli jõuluball,“ meenutas Kaarel Metssalu.

Haapsalu põhikooli huvijuht Siim Birk kiitis erakordselt kõrget valimisaktiivsust – 60 protsenti. See tuli tänu enneolematult aktiivsele kihutustööle valimiskampaania ajal, ütles ta.

„Krahv ja krahvinna on õpilasesinduse juhid ja kooli esindusõpilased,“ ütles Siim Birk. „Seda nii koolis sees kui ka väljaspool.“

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kaarel
6 aastat tagasi

Eksisite perekonnanimega, Metssalu mitte Metsalu 🙂