0

Tugev tuul toob Läänemerele kuni kolmemeetrised lained

Avatar

BNS

Tugev tuul toob eeloleval päeval Läänemerele kuni kolmemeetrised lained, hoiatab ilmateenistus.

Läänemere põhjaosas puhub loode- ja põhjatuul 8 kuni 13, puhanguti 18 m/s, pärastlõunal nõrgeneb ja pöördub läände, puhudes 5 kuni 10 m/s. Laine kõrgus on päeval 1 kuni 3 meetrit.

Liivi lahe põhjaosas ning Väinamerel puhub päeval loode- ja põhjatuul 7 kuni 12, puhanguti 15 kuni 18 m/s, õhtul nõrgeneb ja pöördub läänekaarde, puhudes 3 kuni 8 m/s. Laine kõrgus on päeval 0,5 kuni 2 meetrit.

Soome lahel puhub loode- ja põhjatuul 8 kuni 12, puhanguti 15 kuni 18 m/s, enne keskööd nõrgeneb 4 kuni 10 m/s. Laine kõrgus on päeval 1 kuni 2 meetrit. Aeg-ajalt sajab vihma ja lörtsi, Soome lahel ka lund. Nähtavus on mõõdukas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz