5

Parvlaevalt maha kibelenud autojuht põhjustas Rohukülas õnnetuse

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Parvlaev Tiiu Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri
Eile õhtul tõi hiidlasi mandrile parvlaev Tiiu. Foto Urmas Lauri

Pühapäeva õhtul kella 17.25 paiku juhtus liiklusõnnetus Rohuküla sadamas parvlaevalt maha sõitnud autodega.

„Praamilt mahatulekul pressis üks auto end rivisse. Kannatada keegi ei saanud, ainult plekk. Kindlustusjuhtum,“ ütles Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juht Meelis Laurmann.

Sadamasse kutsuti päästjad, kes likvideerisid õnnetusega tekkinud õlireostuse, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
priit
priit

Lammastele tuleb järjekorranumbrid anda

Risti elanik
Risti elanik
See pole veel kõik. Nagu praamilt maha saadakse pannakse Rohuküla sadamast nii, et otsad tõusevad. Politsei peab küll teeservas vahti ja mõni kimaja saab koos politseipatrulliga aega parajaks teha ja kiire aja mõõda lasta, kuid ülejäänud, kes patrullist mõõda pääsesid püüavad oma sõidukist viimast võtta nagu viimne päev oleks käes. Sõidan nats üle 90-ne peale Palivere viadukti Tallinna poole ja nagu Hiiumaa praamilt rong järgi jõuab, siis pannakse mõõda nagu postist. Politseile saan anda väheke vihjet ja paras Palivere viadukti järsgsel sirgel Kaopalu karjääri suunduvatel teeotstel patrullida, siis saab riigikassat usinasti täita ja kimajaid maharahustada. Talv ees ja ehk päästab… Loe rohkem »
alex
alex

kiiruskaamera aitab

juhmardid ei hooli
juhmardid ei hooli

Aitab ainult hetkeks. Kaamera vaateväljast väljudes vajutab seesugune juht uuesti talla põrandani ja veelgi rohkem ohtu.

ravi
ravi

Sassis mõtetega on sellised vahelepressijad. Mis mõttes – kõik liiguvad järjekorras ja Sina topid end vahele? Küik on normaalses liikumises ja Sina tekitad kaose? Praamil, piiriületusel, massiüritustel – ikka leidub selliseid. Ma loodan, et tal kulus nüüd endal kordi rohkem aega, kahjuks ka teistel ilmselt.

wpDiscuz