0

Detailplaneeringu kehtestamine

Kylaline

info@le.ee

26. septembri 2017. a otsusega nr 251 kehtestas Ridala vallavolikogu Tallinna mnt 88 kinnistu detailplaneeringu.
Tallinna mnt 88 kinnistu katastritunnusega 67401:009:0196, katastrisihtotstarbega 100% elamumaa ja pindalaga 2488 m² asub Uuemõisa alevikus. Ridala valla üldplaneeringuga on kinnistule reserveeritud juhtotstarve segahoonestusala S2. Segahoonestusalal S2 on lubatud katastriüksuse sihtotstarve elamumaa, sh eelistatud on korruselamute ja garaažide maa. Tallinna mnt 88 kinnistu detailplaneeringuga on kinnistule kavandatud ehitusõigus korterelamu ehitamiseks, parkimislahendus ja liikluskorralduse põhimõtted. Koostatud detailplaneering vastab Ridala valla üldplaneeringule.
Tallinna mnt 88 kinnistu detailplaneering võeti vastu Ridala vallavalitsuse 19.07.2017. a korraldusega nr. 271. Detailplaneeringu avalikustamine oli 14. augustist 2017. a kuni 28. augustini 2017. a. Avaliku väljapaneku ajal ei laekunud Ridala vallavalitsusele ühtegi kirjalikku ettepanekut ega vastuväidet detailplaneeringu lahenduse kohta.

Ridala vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz