0

Detailplaneeringu kehtestamine

Kylaline

info@le.ee

Nõva vallavolikogu kehtestas oma 27.09.2017 istungil Mõisa põllu detailplaneeringu. Planeeritava ala suurus on 8,06 ha ning see asub Nõva külakeskuse kompaktse asustuse keskel. Tegemist on reformimata riigimaaga piiriettepanekuga nr AT0410050071, mis on praegu kasutuses veiste karjamaana ja aiamaadena.
Detailplaneeringu koostamise eesmärk oli ala ruumilise terviklahenduse kavandamine, maa-ala kruntideks jagamine, kruntide ehitusõiguse ja -tingimuste määramine, hoonete oluliste arhitektuurinõuete määramine, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha määramine ning servituutide vajaduse määramine.
Planeering loob tehnovõrkude suhtes soodsat asukohta arvestades võimaluse arendada Mõisa põllule elamu- ja ärimaa krunte, määratud on haljasalade, kergliiklustee, bussitasku ja parkla asukohad.

Nõva vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz