0

Haapsalu linnavolikogu otsus nr 261

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu linnavolikogu 29.09.2017 otsusega nr 261 tunnistati kehtetuks Haap-
salu linnavolikogu 30.05.2014 otsus nr 51 „Üldplaneeringut muutva detailplaneeringu ja keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamine (Vaba tn 9 krunt ja lähiala, Haapsalu)” ning lõpetati detailplaneeringu ja keskkonnamõju strateegilise hindamise menetlused.
Linn algatas planeeringu tingimusega, et planeeringuga seotud kulud kannab planeeringu algatamise ettepaneku tegija Solid Union OÜ. Planeeringu menetlus lõpetati, sest Solid Union OÜ ei täitnud Haapsalu linnavalitsusega sõlmitud planeeringu finantseerimise lepingut.

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz