Ingrid Danilov: tundsin, et aeg sai täis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


Haapsalu kutsehariduskeskuse direktor ja Haapsalu linnavolikogu liige Ingrid Danilov (fotol) ütles seekordsetel valimistel mittekandideerimise kohta, et otsus tuli paar aastat tagasi.

„Otsustasin juba mõni aeg tagasi, et las tulevad uued kandidaadid,” ütles Danilov. „Mina olen juba piisavalt kaua olnud. Mingit põhjust pole, lihtsalt tundsin, et aeg sai täis.”

Ingrid Danilov oli aastail 2002–2007 aselinnapea hariduse, kultuuri ja sotsiaalvaldkonnas, 2007–2009 Haapsalu linnapea. Danilov on parteitu, kandideerinud Isamaaliidu ja IRLi nimekirjas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
einoh
6 aastat tagasi

selliseid nagu Ingrid on vähe, sellistel on ka vähe au ja -võimuahnust

HM
6 aastat tagasi

Ingridi asemel ka mina ei suudaks pikalt taluda ruupor Merle Mäesalu paarilise kuvandit. Mõistlik otsus.

to HM
6 aastat tagasi
Reply to  HM

Mida sa muudkui vingud. Kui on paha võta Suklese tablette.

Edu!
6 aastat tagasi

2002-2009 oli IRLi toel ka tõesti kultuuri-ja haridusvaldkonnas aselinnapead näha ja tunda. Viimased 8 aastat on rohkem tsirkus käinud.

Viigimees
6 aastat tagasi
Reply to  Edu!

Nii on.

arusaadav
6 aastat tagasi

loomulikult ei suuda ega saagi ükski inimene pidevalt ja liiga kaua selliselt pühenduda ühiskonna hüvanguks. Tubli naine, kõike paremat edaspidiseks.