Saksonilt Balti matšil kaks medalit, Teppanilt isiklik rekord

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kevin Sakson Eesti meistrivõistlustelt võidetud kuuli, ketta ja kõrgushüppe kuldmedalitega

Kevin Sakson. Foto arhiiv

Läänemaa kaks kergejõustikupoissi Kevin Sakson ja Martin Teppan võistlesid nädalavahetusel Valmieras Balti U18 kergejõustiku maavõistlusel.

Mõlemad noormehed olid võistlustules kahel alal. Kevin Sakson suutis mõlemal alal võita ka medali. Kuulitõukes saavutas ta hõbenedali tulemusega 17.08, jäädes võitjale lätlasele Olegs Kozjakovsile alla 72 sentimeetriga. Mõlemal kergejõustiklasel oli enne seda võistlust sentimeetri pealt sama hooaja tippmark.

Kettaheites läks ta konkurentide vastu parima selle hooaja tulemusega. Tuli pronksmedal tulemusega 53.04.

Võitis Tomas Sabošinskas tulemusega 55.57.

Lõuna-Läänemaa jooksupoiss Martin Teppan pidi algselt võistlema vaid 800 meetri jooksus, kuid koondise peatreeneri Heiko Väädi palvel osales ta teise jooksjana ka 2000 meetri takistusjooksus. Martin tegi seda hästi, tuli isiklik rekord. 6.48.00. See andis neljanda koha. Võitja Leedu esindaja Jaroslav Semaško võiduaeg oli 6.24.21, pronksmedal jäi seevastu ainult 2,3 sekundi kaugusele. Selle ajaga tõusis Teppan U18 hooaja edetabelis teiseks. Oma põhialal 800 meetri jooksus aga tuli aeg 2.05.20 ja viies koht. Oma selle hooaja parimale jäi ta alla 2,34 sekundiga. Ilmselt oli jalgades veel ka 19 tundi varem joostud 2000 meetrit takistusjooks. 800 meetri jooksu võitis hinnatava 1.58.69-ga leedulane Giedrius Valincius.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
darwin
6 aastat tagasi

Tubli Kevin

Eedi
6 aastat tagasi

Ei pole see Jaanus Teppani treener , ta ainult üritab teiste vilju noppida. Lehelood on ka rohkem asi asja pärast.

Jaanus!
6 aastat tagasi

Ära palun aja kogu aeg udu! Treenitud noorel 2 päeva järjest võistelda ei tohiks mingi probleem olla, või on probleem treeneris ja tema õpetustes.

medalid
6 aastat tagasi

Kevin hüppas kõrgust ka ja sai 1.91-ga 2. koha. Kokku 3 medalit.