TS Laevad vedas juulis 383 300 reisijat

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Tiiu Heltermaa sadamas. Foto: Urmas Lauri

Heltermaa
Parvlaev Tiiu Heltermaa sadamas. Foto: Urmas Lauri

TS Laevad OÜ parvlaevad vedasid juulis 383 300 reisijat, mida on võrreldes mullusega 6 protsendi võrra enam.

TS Laevad teenindas juulis Saaremaa ja Hiiumaa liinidel kokku 383 300 reisijat ja 142 600 sõidukit, Rohuküla-Heltermaa liinil 105 900 reisijat ja 38 200 sõidukit ning Virtsu-Kuivastu liinil 277 300 reisijat ja 104 300 sõidukit, teatas ettevõte.

Rohuküla-Heltermaa liini reisijate arv kasvas 5 protsenti ja Virtsu-Kuivastu liinil 6 protsenti. Sõidukeid oli Rohuküla-Heltermaa liinil 7 protsenti ning Virtsu-Kuivastu liinil 6 protsenti rohkem.

Käesoleva aasta seitsme kuu kokkuvõttes on TS Laevad teenindanud 1,3 miljonit reisijat ja 550 900 sõidukit, Rohuküla-Heltermaa liinil 346 900 reisijat ja 141 500 sõidukit ning Virtsu-Kuivastu liinil 977 000 reisijat ja 409 400 sõidukit. Seitsme kuuga on kahe liini reisijate arv olnud 7 protsendi võrra suurem ning sõidukite arv samuti 7 protsenti suurem kui mullu samal perioodil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
irwq
6 aastat tagasi

Kuidagi suvaline mängimine arvudega – tõelised arvud hakkavad alles oktoobrinäidud olema võrreldes eelmise oktoobriga – kuna siis olid väiksemad laevad liinil , siis tegelikud võrdlused hakkavad alles järgmisel aastal tulema
Pole ju saladus et enne nn a kaardiga autod arvesse ei läinud ja ka laeafirma autod ja töölised sõitsid tasuta üle – nüüd müüb laevafirma aga piletid töötajatele ja autodele ja hiljem arvestab kuludesse

mis sa
6 aastat tagasi
Reply to  irwq

virised! Kas praegune operaator on süüdi, kui eelmine autor kõiki autosid kirja ei pannud. Faktiliselt on tänavu suvel ülevedamise tase mäekõrguselt üle möödunudaastasest, kui ülevedu juhuslike turul ülejäänud parsadega käis.

to mis sa
6 aastat tagasi
Reply to  mis sa

Ei virisegi – lihtsalt on ajuvaba kuidas erinevaid taustu näidates kiretakse tohututest töövõitudest mida tegelikkuses pole . Alles järgmise aasta jaanuari andmed hakkavad võrdlust pakkuma ( arvan et tõusunumbreid siis enam pole )