2

Markus Häidberg tegi veoautokrossis tugeva esituse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Markus Häidberg, keda veoautokrossi harrastajate seltskonnas pesamunaks peetakse, tegi tugeva esituse Hinsa rajal Võrumaal. Seal sõideti Eesti MV kolmas ja ühtlasi Balti MV teine etapp.

Superbagide klassis, kus Häidberg võistleb, oli stardis 11 võistlejat. Markus Häidbergi võistlus käis tõusvas joones. Ajasõidus, mille järgi määratakse stardikoht poolfinaalis, sai Häidberg kaheksanda aja. Poolfinaalides oli ta aga juba seitsmes ja kuues.

Finaalis käis tihe võitlus neljandast kuni kuuenda kohani. Markus Häidberg polnud kaugel neljanda koha võitmisest, aga lõpuks sai selle siiski vanameister Eino Tänavaots, 2016. aasta Eesti MV hõbe. Viies oli Eesti meister aastast 2012 Margus Vainumets ja kuues Markus Häidberg.

Kindla etapivõidu võttis Mart Henning Võrumaalt.

Kuues oli Markus Häidberg ka eelmisel etapil Piirojal ja kui esimene etapp kooli lõpetamise tõttu poleks sõitmata jäänud, oleks Häidberg sarja üldarvestuses juba kolmanda koha konkurentsis. Praegu on ta kaheksandal kohal.

Järgmine veoautokrossi etapp sõidetakse 28. augustil Lätimaal Smiltenes.

Vaata ka siit.

Markus Häidberg (võistlusauto nr 17) Hinsa rajal. Fotod: Kalle Allik

Veoautokross Markus Häideberg (Kalle Allik) (1)Veoautokross Markus Häideberg (Kalle Allik) (2) Veoautokross Markus Häideberg (Kalle Allik) (3) Veoautokross Markus Häideberg (Kalle Allik) (4) Veoautokross Markus Häideberg (Kalle Allik) (5) Veoautokross Markus Häideberg (Kalle Allik) (6) Veoautokross Markus Häideberg (Kalle Allik) (7)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Edusoovid
Edusoovid

Tubli noormees, Markus. Lehvitan kogu su perele – lehva-lehva :).

madleen
madleen

Tänud pere poolt 🙂

wpDiscuz