Pritsumehed selgitavad Varblas enda seast parima

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sügisest Lääneranna valda klvas Varbla vallas Pärlselja puhkekeskuses selgitavad pritsumehed täna endi seast välja parima.

Pritsumees 2017 võistluste käigus selgitatakse välja üleriiklikult tugevaimad võistlejad päästealal nii individuaalselt kui ka võistkondlikult, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja BNS-ile. Oma võimed panevad proovile nii mehed kui naised ning võistlus pakub pealtvaatajatele põnevat vaatemängu. Võistlus on analoog rahvusvahelisele ja tunnustatud võistlusele Toughest Firefighter A´Live.

Pritsumehed võistevad neljal klassikalisel alal, milleks on vooliku, elupääste ja torni harjutus ning päästja takistusjooks. Kõik võistlusalad imiteerivad päästjate tavapärast tööd ning annavad suurepärase ülevaate kõrvaltvaatajale, millega ning millistes tingimustes peavad päästjad oma töös lisaks tulekahju kustutamisele hakkama saama.

Võistlusel osaleb 40 inimest. Esimesed võistlejad astuvad võistlustulle kell 12.

Pritsumeeste võistlus peetakse Eestis 19-ndat korda. Eelmisel aastal võitis individuaalselt Tõrva komando pealik Alor Kasepõld, kes on seda tiitlit kandnud juba neli aastat järjest.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments