0

Iloni Imedemaal said kokku eestirootslased

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Soome-rootsi päritolu lastemuusikat viljelev ansambel Arne Alligator tuli aktivist Mikael Sjövall’i algatusel eesti-rootsi juurtega lastele esinema.

Kontserti käis vaatamas ka Rootsi suursaadik Anders Ljunggren.

Sellel suvel alguse saanud Keelepesa üritustesari, mis on suunatud Eesti-rootsi juurtega lastele, et nende keeleoskust arendada, oli teine kokkusaamine, kus esines lastemuusikat viljelev ansambel Arne Alligator.

Keelepesa esimene kokkusaamine oli 11. juunil, kui lastele esines koomik ja trikimees Robert Jägerhorn.

13. juulil aset leidnud üritusel esines kahest mehest ja ühest krokodillist koosnev ansambel Arne Alligator. Bänd esineb Eesti auditooriumile esmakordselt.

„Meil meeldib lastele esineda, sest nad on elav publik,“ rääkis bändiliige Marcus. „Me palume publikul plaksutada ja püsti tõusta, siis tantsime kõik koos,“ lisas Marcus.

Bänd on tegutsenud juba 14 aastat ehk kogemustepagas on juba pirakas.

Pärast kontserti said lapsed käe peale templi ja bändi maskoti alligaator Arnega kallistada. Kontserti külastas ka Rootsi suursaadik Anders Ljunggren, kes kuulis üritusest tänu abikaasale, kelle sugulane on üks bändi liikmetest.

„See on vahva ettevõtmine,“ rääkis suursaadik üritusest „toetasime neid ka rahaliselt. Vähemusrahvastele on sellised kohtumised olulised.“

Keelepesa üritused hakkavad sügisest toimuma korrapäraselt. Järgmine Keelepesa kokkusaamine toimub 27. augustil, kui Iloni Imedemaale tuleb külla kunstnik Christel Rönns, et rääkida, kuidas käib lasteraamatute illustreerimine.

Fotod: Arvo Tarmula Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (1)Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (2) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (3) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (4) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (5) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (6) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (7) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (8) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (9) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (10) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (11) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (12) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (13) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (14) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (15) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (16) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (17) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (18) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (19) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (20) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (21) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (22) Arne Alligaator Iloni imedemaal (arvo tarmula) (23)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz