0

Lääne Elu 28. NATO tankist ja Virtsu kaunist kodust

aivaronline

aivar@le.ee

Virtsu kaunis kodu.

Virtsu tänavune kaunis kodu. Foto URMAS LAURI

Laupäevase ajalehenumbri tootmine on täie hoo sisse saanud.

Kaie Ilvesel sai valmis lugu Virtsu tänavusest kaunimast kodust. 89aastase Milla Rahu kodu asub, üllatus küll, Rahu tänaval.

Vahepeal on selgunud ka tõde Martnasse saabuvast „NATO tankist". Selgus, et see tank on tegelikkuses Suurbritannia soomustatud luuremasin Panther, mis külastab kaitseliidu korraldatud puudega inimeste militaarlaagrit Suure-Lähtrus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz