Evelyn Sepp: Keskerakond otsustas, et kõik jäävad

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Evelyn_Sepp

Evelyn Sepp. 

Keskerakonna endine liige Evelyn Sepp kirjutas Eesti Päevalehes, et Eesti inforuumi tarbijad on pidanud juba kuid kaasa elama kirglikule tülile ja nuputama, kas Keskerakond lõheneb või mitte. 

Sepa sõnul sai Yana Toom aru, et venekeelse partei või fraktsiooni loomine ei anna paremat võimalust seista venekelsete huvide eest. Oudekki Loone ja Olga Ivanova aga ei saanud aru. „Valitsusparteis ei saa nn vene kaarti mängida täieliku vastandumise meetodil. Pärast iga kärehäälset avaldust, suureneb partnerite ja avalikkuse surve peaministrile,” kirjutas Sepp.  

„Kas selle tüli mõjul on nn vene valijate jaoks midagi ka päriselt muutunud? Suurt mitte. Eestisse vene kooli ei tule. Teist riigikeelt ei tule. Eesti NATO-st välja ei astu. Suhted Venemaaga ei parane (see ei sõltu Eestist). Kaitsekulutusi ei vähendata. Nullkodakondsust ei tule, Eesti ei astu ka EL-ist välja,” kirjutas Sepp.

„Küll aga juhib see tüli tähelepanu sellele, et Keskerakond ei ole alju muutunud: tal ei ole endiselt olulisi väärtusi ega Eestile positiivset ideoloogilist programmi,” märkis Sepp. 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments