0

Nõva vallavalitsuse teade

Kylaline

info@le.ee

Nõva Vallavalitsus kehtestas oma 21.06.2017. a toimunud istungil Vaisi külas asuva Pajusauna kinnistu (katastritunnus 53101:001:1111, pindala 1,6 ha, maa sihtotstarve 100% elamumaa) detailplaneeringu. 
Vastavalt Nõva valla üldplaneeringule asub kinnistu detailplaneeringu koostamise kohustusega alal ning miljööväärtuslikul hoonestusalal. Detailplaneering näeb ette kahe elamukrundi rajamise, kus hoonete arvuks ühel krundil on kuni 5, ning olemasoleva haljastuse maksimaalse võimaliku säilitamise. Pajusauna kinnistu detailplaneering ei muuda valla üldplaneeringut.

Nõva vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz