0

Galerii: täna algasid Haapsalus kuuma klaasi päevad

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Arvo Tarmula fotod

Täna, 3. juulil algasid Haapsalus Evald Okase muuseumi õuel 11. rahvusvahelised kuuma klaasi päevad, mis kestavad nädala lõpuni.Seekord seovad klaasipäevad kuuma klaasi taimede, looduse ja (loodus)teadusega. Muuseumi õuel lõõmab klaasiahi, hoov on avatud kõigile, kes soovivad klaasipuhumist ja vormimist näha.

Osalevad klaasikunstnikud Simone Fezer ja Torsten Rötzsch Saksamaalt, Anda Munkevica ja Dainis Gudovskis Lätist, Olga Kiritchek Venemaalt ja Kai Koppel, Eili Soon, Kateriin Rikken, Kairi ja Herbert Orgusaar ning Kati Kerstna Eestist.

Nädala jooksul valminud töist pannakse kokku näitus, mis avatakse Okase muuseumi pööningugaleriis laupäeval, 8. juulil. Näitus on avatud 6. augustini.

klaasipäevad. tarmula39 klaasipäevad. tarmula38 klaasipäevad. tarmula37 klaasipäevad. tarmula36 klaasipäevad. tarmula35 klaasipäevad. tarmula34 klaasipäevad. tarmula33 klaasipäevad. tarmula32 klaasipäevad. tarmula31 klaasipäevad. tarmula30 klaasipäevad. tarmula29 klaasipäevad. tarmula28 klaasipäevad. tarmula27 klaasipäevad. tarmula26 klaasipäevad. tarmula25 klaasipäevad. tarmula24 klaasipäevad. tarmula23 klaasipäevad. tarmula22 klaasipäevad. tarmula21 klaasipäevad. tarmula20 klaasipäevad. tarmula19 klaasipäevad. tarmula18 klaasipäevad. tarmula17 klaasipäevad. tarmula16 klaasipäevad. tarmula15 klaasipäevad. tarmula14 klaasipäevad. tarmula13 klaasipäevad. tarmula12 klaasipäevad. tarmula11 klaasipäevad. tarmula10 klaasipäevad. tarmula09 klaasipäevad. tarmula08 klaasipäevad. tarmula07 klaasipäevad. tarmula06 klaasipäevad. tarmula05 klaasipäevad. tarmula04 klaasipäevad. tarmula03 klaasipäevad. tarmula02 klaasipäevad. tarmula01

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz