0

Tantsupeo laupäevastest etendustest toimub vaid õhtune

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Noarootsi tantsurühm Foto Peeter Langovits35

Kuigi reedel said 8500 tantsijat ja võimlejat tugevale tuulele vaatamata tantsupeoetenduse andmisega hakkama, siis laupäeval kell 13 toimuma pidav etendus jääb ära ning nautida saab vaid õhtust, kell 19 algavat etendust, vahendas Vikerraadio.

Kuna laste riided on reedesest vihmast läbivettinud, siis jääb laupäeval kell 13 toimuma pidav etendus ära. Küll aga on jätkuvalt kavas õhtul kell 19 tantsitav etendus. Samuti toimub laulupeo kontsert.

Need, kellel on päevasele etendusele pilet ostetud, pääsevad sellega laulupeole. Pileteid ostetakse aga ka tagasi.

Laupäev toob enamasti pilves ilma. Hooti sajab vihma ja kohati võib olla äikest. Puhub kirde- ja idatuul 5-10, rannikul puhanguti 14 kuni 16 m/s. Õhtupoolikul tuul aga nõrgeneb. Sooja on oodata 13-18 kraadi.

XII noorte tantsupeo "Mina jään" tantsuetendused tantsitakse Kalevi keskstaadionil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz