0

Postimees teeb kell 14 algava rahvatantsijate oma peost otseülekande

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tantsupidu esimene etendus 30. juuni Foto Peeter Langovits80

Foto: Peeter Langovits

Rahvatantsijad kogunevad tantsupeo ärajäänud etenduse asemel kell 14 Tallinna Vabaduse väljakule tantsima ja Postimees edastab seda otsepildis.

Kella 13 seisuga on üritusel osalemist Facebookis kinnitanud juba tuhatkond inimest. Algatajad soovitavad spontaansele tantsuüritusele selga panna soojad riided ning kaasa võtta hea tuju ja sõbrad, vahendab Postimees.

Tantsupeo korraldajad teatasid laupäeva hommikul, et tantsupeo päevane etendus jääb ära,. Otsuse võttis vastu noorte laulu- ja tantsupeo operatiivstaap, kuhu kuuluvad päästeameti, politsei, meditsiiniteenistuse, peo korraldustoimkonna ja teiste valdkondade esindajad, lähtudes ilmaprognoosist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz