0

Iloni Imedemaal saab pühapäeval tutvuda eesti rahvapillidega

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lapsed_imedemaa_ouel (1)

Lapsed Iloni Imedemaal. Yulia BogachevaHaapsalus Iloni Imedemaal tuleb pillipühapäev. 2. juulil kell 11 tutvustatakse seal eesti rahvapille. Külas on Kristi Pumbo ja Margus Sepman Söepõletajate pilliklubist.


Pillipühapäeval saab tutvust teha traditsiooniliste eesti rahvapillidega: pajupilli, parmupilli, torupilli, väikekandle ehk hiiu kandle, karmoška ja lõõtsaga. Nende saatel saab ka tantsu lüüa. Meisterdatakse endale jäätisepulkadest suupill.
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz