0

Nõva vallavalitsuse teade

Kylaline

info@le.ee

Pagari kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek on 5. juulist 19. juulini 2017 tööpäeviti kell 8–16 Nõva vallamajas ja valla kodulehel. Pagari katastriüksus asukohaga Nõva küla, katastritunnusega nr 53101:001:0542, pindalaga 3,3 ha, maa sihtotstarbega 100% maatulundusmaa, asub vastavalt Nõva valla üldplaneeringule detailplaneeringu koostamise kohustusega alal. Pagari kinnistu detailplaneering ei ole üldplaneeringut muutev.
Detailplaneering näeb ette maa sihtotstarbe muutmist elamumaaks, krundile ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramist, hoonete olulisemate arhitektuurinõuete määramist, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha planeerimist ja keskkonnatingimuste määramist.
Pagari kinnistu detailplaneering on saanud kõik vajalikud kooskõlastused.

Nõva vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz