0

Lihula vallasekretärist sai Nissi vallavanem

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Ermil MiggurErmil Miggur. Foto: arhiiv

Lihula vallasekretär Ermil Miggur töötab aprilli lõpust Nissi vallavanemana. 

Migguri kodu asub Nissi vallas Riisiperes. Ettepaneku vallavanemaks kandideerida tegid Miggurile tema sõnul volikogu liikmed, kes umbusaldasid senist vallavanemat Peedo Kesselit. 12st kohal olnud volikogu liikmest kaheksa oli Migguri poolt.

Miggur oli Lihula vallasekretär 2013. aasta kevadest. Lihula vallavanema Varje Ojala-Toosi sõnul oli Miggur tööle võetud asendajana. Lihula vallasekretärina jätkab lapsepuhkuselt naasnud Cariina Pähk.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz