0

Kunstilaager „Raamist välja” 5.–9. juunil Haapsalu kunstikoolis

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu kunstikool kutsub 12–18aastasi noori suvisesse kunstilaagrisse, kus tutvutakse mosaiigitehnikaga, paberivoltimise võimalustega, klaasi käsitlemise ja sulatamise protsessiga, visuaalse identiteedi loomisega ning ruumiõpetusega. 
Iga päev on eri teema ja juhendaja, kestus 4 x 45 min, vahepeal lõunapaus.
Kohtade arv on piiratud! Osalustasu 25 eurot.
Projekti toetavad Eesti kultuurkapital ja Haapsalu linnavalitsus. Täpsem info http://www.hkk.edu.ee/.

Haapsalu kunstikool

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz