Neljapäeval algab Sinilillekampaania

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sinilill1
Oma Läänemaa visiidil meisterdas president Kersti Kaljulaid Uuemõisas erivajadusega inimeste töökeskuses sinililli. Foto: Arvo Tarmula

Neljapäeval algab piduliku avaüritusega tänavune Sinilillekampaania, kui noorkotkaste ja naiskodukaitse kaasabil moodustatakse Tallinnas Vabaduse väljakul sinilill ja tunnuslause "Anname au!". Kampaania eesmärgiks on sinilille kandmisega tunnustada Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane.

Kampaania avapäevast võtavad osa vabariigi president Kersti Kaljulaid, Eesti Kaitseväe Veteranide Ühingu ja Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu esindajad, kaitseväe orkester, kaitseliidu torupillimängijad ja rahvatantsurühm Uppsar. Sinilillekampaania avatseremoonia peetakse neljapäeval Tallinnas Vabaduse väljakul.

MTÜ Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu eestvedamisel ja koostöös Naiskodukaitsega toimuv Sinilillekampaania leiab aset juba neljandat aastat. 6.-30. aprillini on võimalik soetada sinilillesümboolikat, mille kandmisega näitad, et toetad ja tunnustad Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane.

Kampaania vältel on võimalik osaleda erinevatel üritustel, sinilillejooksudel ning tähistada 23. aprillil veteranipäeva, mis kulmineerub õhtul Vabaduse väljakul Veteranirocki kontserdiga. Veteranirocki tänavuseks peaesinejaks on Ukraina artist Ruslana. Sinilillekampaania ja veteranikuu üritustega on võimalik tutvuda siit.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments