0

Piltuudis: Riigipea valmistas erivajadusega inimeste töökeskuses sinilille rinnamärgi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

President Kersti Kaljulaid külastas täna Läänemaal Uuemõisas erivajadustega inimeste töökeskust ning valmistas Eesti veteranide toetussümboli ja Anname Au! kampaania tunnusmärgi – sinilille.

Töökeskuses valmistavad igapäevaselt sinilille rinnamärke erivajadustega inimesed, kokku pakub keskus lepingulist tööd 71 erivajadusega isikule.

“Nende rinnamärkide kandmisega toetame me veterane ja nende valmistamisega Uuemõisas erivajadustega inimeste töötamist,” ütles president Kaljulaid.

President Kaljulaid on täna ja homme ringsõidul Läänemaal ja Hiiumaal, kus ta kohtub vabakonna esindajate, ettevõtjate ning omavalitsusjuhtidega.

Riigipea külastas täna Läänemaal ettevõtteid Narma ja Lade, Oru Kooli, Haapsalu pitsikeskust, noorte innovatsioonikeskust ning Haapsalu Neuroloogilist Rehabilitatsioonikeskust. Samuti kohtus ta maavalitsuses omavalitsusjuhtidega.

Homme alustab riigipea ringsõitu Hiiumaal, külastades ettevõtteid Dale LD ja Triibuvineer, Hiiu valla sotsiaaltöö keskuses tegutsevat MTÜ-d Jääk ja Praak, Kärdla päikeseelektrijaama, Hiiumaa Tarbijate Ühistut, Hiiu Pagarit ning Palade põhikooli loodushariduskeskust. Hiiumaa gümnaasiumis annab president Kaljulaid õpilastele ühiskonnaõpetuse tunni. Riigipea kohtub ka Hiiumaa Vabatahtliku Merepääste Seltsi liikmete ja omavalitsusjuhtidega.

Fotod: Arno Mikkor (Vabariigi Presidendi Kantselei)

Sinilill2

Sinilill1

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz