President Kaljulaid külastab sel nädalal Läänemaad ja Hiiumaad

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

kersti kaljulaidi esimene EV aastapaeva kone
President Kersti Kaljulaidi esimene Eesti Vabariigi aastapäevakõne. Foto: VPK

President Kersti Kaljulaid on sel kolmapäeval ja neljapäeval ringsõidul Läänemaal ja Hiiumaal, kus ta kohtub vabakonna esindajate, ettevõtjate ning omavalitsusjuhtidega.

Riigipea külastab kolmapäeval Läänemaad, alustades ettevõtte Narma külastusega Lihulas. Sealt suundub president Kaljulaid Linnamäel asuvasse Oru Kooli, kus ta kohtub õpetajate ja õpilastega. Uuemõisas tutvub riigipea erivajadusega inimeste töökeskusega, kus valmistatakse ka Eesti veteranide toetussümboleid ja Anname Au! kampaania tunnusmärke – sinililli. Haapsalus tutvub riigipea ettevõttega Lade ja külastab Haapsalu pitsikeskust, noorte innovatsioonikeskust ning Haapsalu Neuroloogilist Rehabilitatsioonikeskust. Samuti kohtub ta maavalitsuses omavalitsusjuhtidega.

Neljapäeval alustab riigipea ringsõitu Hiiumaal, külastades ettevõtteid Dale LD ja Triibuvineer, Hiiu valla sotsiaaltöö keskuses tegutsevat MTÜ-d Jääk ja Praak, Kärdla päikeseelektrijaama, Hiiumaa Tarbijate Ühistut, Hiiu Pagarit ning Palade põhikooli loodushariduskeskust. Hiiumaa gümnaasiumis annab president Kaljulaid õpilastele ühiskonnaõpetuse tunni. Riigipea kohtub ka Hiiumaa Vabatahtliku Merepääste Seltsi liikmete ja omavalitsusjuhtidega.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ja
5 aastat tagasi

mis selle rahakulutamise mõte on