Täna on viimane päev kandideerida noorsportlase stipendiumile

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

26. märtsini on kõik noorsportlased oodatud kandideerima ERGO kindlustusseltsi noorte sportlaste stipendiumile, mille koguväärtus on 25 000 eurot. Stipendium antakse välja teist aastat ja selle eesmärk on toetada lootustandvate noorte talentide ettevalmistust ja osalemist rahvusvahelistel võistlustel.

Stipendiumi laiem eesmärk on toetada Eesti inimeste tervislikke eluviise ning seeläbi kogu ühiskonna tervist. Paljud noored katkestavad spordiga tegelemise iseseisva elu alustamise eel, sest täiskasvanuks saades puuduvad neil võimalused sportimist ise finantseerida. Toetamaks pühendunud noorte spordiharrastuse jätkamist saavad stipendiumile kandideerida sportlased, kes 26. märtsi seisuga jäävad vanusevahemikku 18-25 eluaastat.

Stipendiumit võib taotleda sportlane või tema nõusolekul ka treener, juhendaja, kool, spordiklubi või spordialaliit. Stipendiumi võib taotleda ka võistkonnana, kui enamus selle liikmetest on 18-25 aastased. Kandideerima on oodatud ka kõik invasportlased. Taotluse esitamise tähtaeg on 26. märts 2017.

Lõpliku otsuse stipendiumi määramise kohta teeb kindlustusseltsi poolt kokku kutsutud hindamiskomisjon. Lisainfot stipendiumi tingimuste ja taotluse esitamise kohta leiab siit.

2016. aastal pälvisid stipendiumi järgmised sportlased: Ralf Tribuntsov, ujumine Marten Liiv, kiiruisutamine Erika Kirpu, vehklemine Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp, purjetamine Meril Beilmann, laskesuusatamine Kristjan Ilves, kahevõistlus Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, sulgpall Kreete Verlin, kergejõustik Marie Turmann, curling.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments