0

Pärnu maanteel sai kokkupõrkes vigastada neli inimest

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 17. kilomeetril, kus 42-aastane mees peatas sõiduki Opel Insignia parempoolsel teeäärel, mida ei märganud 23-aastane mees, kes sõitis kaubikuga Renault Master Opelile tagant otsa.

Opel paiskus teelt välja ning Renault liikus üle vasaku sõidurea, kus sõitis otsa teepiirdele. Renault' juht ja Opeli juht ning kaasreisija, 44-aastane naine viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ja poiss Tallinna lastehaiglasse.

Hommikul kell 9.02 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Teaduspargi tänav 8 juures, kus 21-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW X5 mööda kõnniteed ja riivas sõiduki peegliga jalakäija, 35-aastase naise käelaba. Juht lahkus sündmuskohalt. Kiirabi vaatas jalakäija sündmuskohal üle.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz