37

Lääne Elu paberleht laupäeval, 25. märtsil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel2503001

 

Päästeamet küsib: kuidas meeldivad teile meie pritsimehed?

Eelmise aasta lõpust saadab päästeamet pärast õnnetusi või väljakutset inimestele tagasisideküsitluse, millega uuritakse rahulolu päästjate tegevusega. Tagasisidet küsitakse nii päästesündmuste, st tulekahjude, liiklus- ja veeõnnetuste korral kui ka pärast kokkupuudet tuleohutusinspektoriga, pärast tuleohutusaruande täitmist, koolitusi, ennetusüritusi, kodukülastusi jms. Vaid hukkunuga õnnetuse järel ei saadeta küsitlust välja.

Unetud ööd viivad siiani tagasi Siberi teedele

68 aastat tagasi kella kuue paiku hommikul põõnas nelja-aastane Sirje ema voodis Raplamaal Kodilas Tori talus, kui maja uks löödi lahti ja tuppa tulid sõdurisinelites mehed. Sel päeval algas Sirje, tema vanema õe ja ema retk Siberisse, mis lõppes alles 1961. aastal, kui 15aastane vene aktsendiga eesti keelt kõnelev neiu taas Eestisse jõudis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Eestlane
Eestlane

Kaitseliit on valmis linnavalitsust yle wōtma..

kont
kont

Homme kohtuvad osapooled linnavalitsuses ja otsustatakse mošee ehitada.Ja kuna allah kõike ülevalt näeb, eriti Pooki ja Kübet, siis tema käsul suletakse kõikides kauplustes alkoholiosakonnad. Kõige suurem saatan superalko tuleb üldse maha põletada.

Eestlane
Eestlane

Töötavad juu..diversant on ametinimetus

ja ja
ja ja

täitsa jube…..inimesed tulevad sõjakoledustest ära,saavad siin elamise,riided,toidu.Andamta midagi tagasi… ja siis veel nõuavad ???Kas see on ilus käitumine,tugevad mehed,käed -jalad otsas-mingi tehke töö,kasvõi vabatahtlikuna,et näidata tänu selle linna vastu.Aga mis nemad teevad ???Nõavad,sest nii on nad harjunud.Nemad tööle ei hakka kunagi.

Eestlane
Eestlane

Keegi ilmselt neelas möeka

...
...

Millised on need tugiisikute liiga lähedased suhted pagulastega, millele artiklis vihjatakse? Kas mõni võttis tööd koju kaasa?

Eestlane
Eestlane

Korterid ju ostis neile prussakatele Pagula…nyyd lageda taewa alla minek ähvardab?

irwq
irwq

Need p a r a s i i d i d tuleb lihtsalt tööle suunata – parke ja kraave puhastama !

sinusugusele parasiidile
sinusugusele parasiidile

soovitan oma mustus ise ära koristada.

to sinusugusele ...
to sinusugusele ...

Ole mureta , enda järgi kasin ise – need l o j u s e d tuleb aga tööle panna – parkides on kevadeti riisumist küll ja küll , samuti kraavide puhastamist – ei pea nad vaid muretult logelema – tehku aga töötunnid täis kohustuslikus korras – ei tee , rahad ära .

kiku
kiku

ära suud pesta unusta.

Anonüümne
Anonüümne

Toetan sõnavabadust öelda oma mõte välja.

kont
kont
Neile tuleks selgeks teha, et linnavalitsusel pole tõesti nendega mingit pistmist. Konkreetselt vastutavad tegelased on Pagulakoit ja Mägrainnar, kelle ukse taha nad tuleks juhatada. Miks nüüd järsku mtü pagulaga leping lõpetati. Ilmselt seepärast, et pagulakoit ja innar ei viitsi nendega tegeleda ja tugiisikutele tuleb ka igas kuus raha maksta. Lihtsam on kortereid kokku osta ja neid pagulastele 10x kallimalt turuhinnast välja üürida, mille maksab kinni riik. Nii lihtne see ongi. Ja nüüd tuleb välja mingi Mihkelsoni keskus. See kett on päris pikk, kus vahendajad vahel, kes kõik nutsu tahavad saada. Kui neid varsti juba 100 või 200 siin linnas elab.… Loe rohkem »
Anonüümne
Anonüümne

kas sa tänast lehte oled lugenud? vastused on seal olemas mitte pealkirjades.

wpDiscuz