Endine Haapsalu politseinik astus kohtu ette

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu kohtumaja. Foto: Arvo Tarmula

kohus

Täna hommikul peeti Haapsalu kohtumajas eelistungit endise politseiniku üle, keda süüdistatakse alaealise ähvardamises ja kehalises väärkohtlemises, teatas Lääne ringkonnakohtu pressinõunik Carol Merzin. 

Kriminaalasjas süüdistatakse politseiametnikuna töötanud 39aastast Alarit selles, et ta mullu jaanuaris ähvardas ühte alaealist ja põhjustas talle kehalise väärkohtlemise kaudu valu ning mullu märtsis kasutas ametiisikuna ebaseaduslikult füüsilist jõudu kahe alaealise suhtes.

Kohus hakkab asja arutama juuni keskel.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
56 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karel Ots
6 aastat tagasi

Л.Х.В.С

Lukk
7 aastat tagasi

Nüüd olen mina kõige vingem NB tegija.

Luik Alari laste sõber
7 aastat tagasi

Hea veel, et seksuaalselt lapsi ei kuritarvitanud. Õudus kuubis mis Haapsalus toimub.

ats
7 aastat tagasi

Kas sa vastutad oma sõnade eest, see ,et kommenteerid anonüümselt ei tähenda veel seda ,et sinu isikut ei võimalik kindlaks teha.

Shhh
7 aastat tagasi

Noh, mis mõnus tsenseerimine Lääne Elu poolt. Piinlik.Kiiresti koristame kõik ebasovivad kommid; nagu poleks olnudki. Sõltumatu ajakirjandus, sõnavabadus.

Toivo
7 aastat tagasi
Reply to  Shhh

Aga kommenteeri siis oma nime ja näoga,et julgeksid hiljem teisele otsa ka vaadata ,äkki siis ei tsenseerita.

ats
7 aastat tagasi
Reply to  Shhh

anonüümne õeluste loopimine ja laimamine ei ole sõnavabadus ja ei peegelda sõltumatu ajakirjandust !!! Kallis inimene võta sõna oma nime ja näoga, siis tule midagi kaebama!

vitsa on vaja
7 aastat tagasi

Pätid muidugi kisavad kui politseinik tööd teeb.

põlis läänlane
7 aastat tagasi

aff, kes autosid jääga loobib, ei ole laps.
samamoodi: murjan, kes tahab lihtsalt meie raha, ei ole pagulane, vaid terrorist!
Hakake juba vahet tegema!!

to kannataja
7 aastat tagasi

täiesti nõus sinuga….vaatad vahel tv ja imestad,kuidas ikka pätid ja joodikud käituvad politseiga .Sõimavad,ropendavad, sülitavad, ahvardavad ja sina pead vaikselt kannatama ja rahulik olema.politseile peaks rohkem õigusi andma, et selliseid pätte saaks ikka korrale kutsuda nii,et aru saaks.Nunnutamine selliste tolgustega ei aita.Kord peab olema !

Sass
7 aastat tagasi
113
7 aastat tagasi

kommenteerimine tuleb kinni panna nagu tehti Keldri artikliga,kolm sitta kommi ja kohe kinni siin aga pritsitaks tatti igas suunas.