1

St. Ola seisab endiselt aresti all

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

St Ola Rohuküla sadamas (urmas lauri)Parvlaev St Ola Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

AS Saarte Liinide teatel seisab möödunud aasta lõpus kohtule esitatud taotluse alusel võla katteks arestitud parvlaev St. Ola endiselt Rohuküla sadamas ja on jätkuvalt aresti all, kirjutas Saaremaa päevaleht Meie Maa.

AS Saarte Liinid juhatuse esimehe Villu Vatsfeldi sõnul on praeguse seisuga St. Ola arestimises võtnud seisukoha kaks kohtuastet – maakohus luges aresti põhjendatuks, ringkonnakohus arvas, et arest ei ole õigustatud. Saarte Liinid pöördus alamate astmete kohtumääruste kehtivuse osas riigikohtu poole.

Tallinna ringkonnakohus tegi kolm nädalat tagasi määruse, millega leidis, et arestimise kõik nõuded ei olnud täidetud.

Pärnu maakohus arestis möödunud aasta 30. detsembril AS Saarte Liinid taotlusel Vjatšeslav Leedo firma Väinamere Liinid ligi miljoni euro suuruse võla tõttu parvlaeva St. Ola.

Täismahus artiklit saab lugeda siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pullpää jäätmejaam
Pullpää jäätmejaam

Millal lõikama võime minna?

wpDiscuz