Läänemaa päritoluga Antsud tahavad Eurovisioonile

Kelli Seiton

kelliseiton@gmail.com

Ansambel Antsud_kaisa-maarja pärtel

Antsude laulja Aile Alveus-Krautmann ja trummar Siim Koppel esinevad täna "Eesti laulu" poolfinaalis. Foto: Kaisa-Maarja Pärtel

Martnat laulupeol esindanud Räimekoorist välja kasvanud ansambel Antsud pürib Eurovisioonile.

Täna õhtul paneb bänd “Eesti Laulu poolfinaalis laval vihma sadama. Bändi laulja Aile Alveus-Krautmann ja trummar Siim Koppel on mõlemad seotud Martna vallas asuva Kasari külaga. Koppel on sealt pärit ning Alveus-Krautmann töötas tänaseks suletud Kasari põhikoolis muusikaõpetajana.

Alveus-Krautmann ja Koppel kutsuvad kõiki tänases “Eesti laulu” poolfinaalis enda poolt hääletama ning lubavad, et laval sajab päris vihma, mis läheb iga esinemisega võimsamaks.

Loe Antsude lugu tänasest Lääne Elu paberlehest ning vaata esinemist täna kell 21.35.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vaatasin
7 aastat tagasi

minagi kogu saate ära. Mõnusad antsud, aga mitte selle ürituse jaoks.Pakkuge kohalikule kodukülade rahvale vahelduseks end, oleme juba küllastunud sellest võõrkeelsest lärmist, mida nimetatakse eurovisiooniks.

arvan
7 aastat tagasi

Antsud on toredad. Soovin edu! Kuid…… Mõni festival kodus, esinemised eesti publikule, aga siiski Eurovisiooni lugu see ei ole.

Mari
7 aastat tagasi

Ei meeldinud.see blond sabasulega
rikub ära,totakalt naeratab.

Kama2
7 aastat tagasi

Väga vahvad olid!

oi
7 aastat tagasi

Sass oled kade,

Sass
7 aastat tagasi

No ja mis siis, et esinevad?