0

Meedia mainis omavalitsusjuhtidest enim Aasa, Suklest ja Kosenkraniust

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Urmas Sukles (urmas lauri)

Urmas Sukles. ARHIIV

Eesti meedia mainis jaanuaris omavalitsusjuhtidest enim Tallinna linnapea ülesandeid täitvat Taavi Aasa, Haapsalu linnapead Urmas Suklest ja Pärnu linnapead Romek Kosenkraniust.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmetel ületas Keskerakonda kuuluv ja Tallinna linnapea kohuseid täitev abilinnapea Taavi Aas uudisekünnise 91, Reformierakonda kuuluv Haapsalu linnapea Urmas Sukles 64 ja Toomas Kivimägi valimisliitu kuuluv Pärnu linnapea Romek Kosenkranius 50 korral.

Reformierakondlasest Tartu linnapead Urmas klaasi nimetas meedia 35, parteitut Kuressaare linnapead Madis Kallast 31, Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluvat Rakvere linnapead Mihkel Juhkamit 23, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liikmest Paide linnapead Siret Pihelgat 18, reformierakondlasest Jõgeva linnapead Raivo Meitust 12, Keskerakonda kuuluvat Jõhvi vallavanemat Eduard Easti 11 ja sotsiaaldemokraadist Valga linnapead Kalev Härki 10 korral.

Ülejäänud omavalitsusjuhte mainis meedia vähem kui 10 korral.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid. Arvestatud ei ole televisiooni ja raadiot, linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz