Veokijuhid on tigedad: Tõllu pardal on kitsas!

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sirle Arro TS Laevad (2)
Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro parvlaeval Tõll. Foto: Urmas Lauri

TS Laevad ei tea täpselt öelda, kui palju suuri ja väikseid sõidukeid ühekorraga uute laevade pardale mahub, kirjutas Saaremaa päevaleht Saarte Hääl.

Pahameeleavaldused on kõigile avalikult loetavad TS Laevade Facebooki lehel, kus Tõllu kitsal autotekil kimpu jäänud veokijuhid küsivad vedajalt otse, kas too teeb meelega inimeste elu raskeks.

Kriitiliselt võtab veokijuhtide mure kokku Rait Mändla, kelle sõnutsi on mõistetamatu, kuidas uued laevad nii läbimõtlematult on tellitud. Tema kirjelduste kohaselt mahub Tõllu pardale ainult kaks veokite rivi. Kui nende keskele aga kaubik peaks sattuma, siis mahub see sinna vaid juhul, kui oma peeglid kokku klapib.

Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro tõdes Saarte Häälele, et nende töötajad annavad endast parima, et suurema nõudlusega reisidel mahutada laevale võimalikult palju soovijaid. “Mõnikord võib see tähendada ebamugavamat olukorda mõnele autojuhile autouksest väljumisel,” nentis ta.

Uued parvlaevad mahutavad Arro sõnul kokku 150 sõiduautot ja saavad maksimaalselt peale võtta 12 suurt sõidukit (sh busse ja veoautosid), lisaks mahub väiksemaid sõidukeid.

Täismahus artiklit saab lugeda siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Aguta
Aguta

jääle vingutakse, rongit telliti oli mingi virin, praamidega ka igasugune tsirkus olnud tellimisest alates, mitte midagi ei suudeta teha korralikult või on eestlane lihtsalt selline vinguja. Tallink tellib laevad pole mingit hädaldamist, rekkadel ka vahel peeglid kenasti kokku klapitud, pole küll vingumist kuulnud

Mart
Mart

Kulla inimene, ENNEM polnud vaja midagi kusagil lappida ega klappida. Mis rongidest sa räägid? Rongid müüdi Lätti ja diislid on Tln-Väikses. Need jporgandijupid, mis siin ringi klõbistavad, väärivad trammi nimetust.

wpDiscuz