Korteriühistute liit korraldab Haapsalus koolituse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Korteriühistu Metsa 71_6

Eesti korteriühistute liit (EKÜL) korraldab esmakordselt korteriühistute juhtidele suunatud Talveakadeemia, Läänemaa ühistud saavad osaleda soodushinnaga.

Homme ja ülehomme oodatakse Fra Mare Thalasso SPAsse osalema kõiki korteriühistute juhte ja teisi korteriühistute valdkonnast huvitatuid. Õppetöö korraldatakse nii eesti- kui ka venekeelsetes rühmades, teatas EKÜLi koolitusjuht Sigrid Sarv.

Talveakadeemias antakse nõu üldkoosoleku edukaks läbiviimiseks ja ühistu liikmetega suhtlemiseks, räägitakse ka enamlevinud vigadest kortermaja renoveerimisel ja ümberehitusel, mis võivad suurendada hoone tuleohtlikkust. Põhjalikult selgitatakse töölepingu ning teenuse osutamise lepingu erinevust ja tuuakse välja põhilised komistuskivid töölepingu sõlmimisel.

Läänemaa korteriühistud saavad koolitusel osaleda soodushinnaga, maksta tuleb mujalt Eestis tulunutega võrreldes poole vähem – vaid 80 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments