Fotogalerii: Poola diplomaadid ja Ridala kooli lapsed lõikasid koos paberist kukkesid

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 40

Haapsalu lasteraamatukogus istusid eile ühe laua taga Ridala põhikooli õpilased ja Poola suursaatkonna diplomaadid ning lõikasid üksteise võidu paberist põnevaid vigureid välja.

Möödunud nädalal avati Haapsalus Poola illustraatori Marianna Oklejaki isikunäitus ja tema kasutab illustratsioonides käärilõiketehnikat, selgitas raamatukogu lugejakoolituse peaspetsialist Liina Valdre.

Nüüd tulid näitusepaika külla Poola suursaatkonna minister-nõunik Tomasz Szeratics ja kultuurispetsialist Sławomira Borowska Peterson.

“Meil oligi sel puhul käärilõike õpituba,” ütles lasteraamatukogu bibliograaf Krista Kumberg. “Ridala lapsi oli kaheksa, aga lõikujaid 16. Kõik täiskasvanud lõikusid ka.”

Alanud kukeaasta puhul lõigati paberist kukkesid. “Kuked tulid kõik erinevad ja väga põnevad,” kiitis Kumberg, kes töötoas juhendajarolli täitis.

Krista Kumberg on Poola rahvusliku käärilõiketehnika kursuse ise läbi teinud.

Poola_lasteraamatukogus40 Poola_lasteraamatukogus39 Poola_lasteraamatukogus38 Poola_lasteraamatukogus37 Poola_lasteraamatukogus36 Poola_lasteraamatukogus35 Poola_lasteraamatukogus34 Poola_lasteraamatukogus33 Poola_lasteraamatukogus32 Poola_lasteraamatukogus31 Poola_lasteraamatukogus30 Poola_lasteraamatukogus29 Poola_lasteraamatukogus28 Poola_lasteraamatukogus27 Poola_lasteraamatukogus26 Poola_lasteraamatukogus25 Poola_lasteraamatukogus24 Poola_lasteraamatukogus23 Poola_lasteraamatukogus22 Poola_lasteraamatukogus21 Poola_lasteraamatukogus20 Poola_lasteraamatukogus19 Poola_lasteraamatukogus18 Poola_lasteraamatukogus17 Poola_lasteraamatukogus16 Poola_lasteraamatukogus15 Poola_lasteraamatukogus14 Poola_lasteraamatukogus13 Poola_lasteraamatukogus12 Poola_lasteraamatukogus11 Poola_lasteraamatukogus10 Poola_lasteraamatukogus09 Poola_lasteraamatukogus08 Poola_lasteraamatukogus07 Poola_lasteraamatukogus06 Poola_lasteraamatukogus05 Poola_lasteraamatukogus04 Poola_lasteraamatukogus03 Poola_lasteraamatukogus02 Poola_lasteraamatukogus01

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments