0

Helpific MTÜ tutvustus

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu sotsiaalmajas 25. jaanuaril kell 16 soovib Helpific MTÜ (tugikeskkond, mille kaudu saavad erivajadustega inimesed tellida vabatahtlikke abistajaid või tasulisi teenuseid) kohtuda huvilistega, et tutvustada lähemalt, millega Helpific tegeleb, kuidas leida abistajaid ning lihtsalt ja paindlikult teisi aidata nii tasu eest kui ka vabatahtlikult.
Jagatakse kogemusi ja tuuakse näiteid, kuidas on siiamaani viidud kokku abivajajad ja abistajad.
Lugusid toredaist abistajaist ja abivajajaist saab lugeda http://web.helpific.com ja portaaliga tutvuda www.helpific.com.

Läänemaa omastehooldajate tugirühm

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz