Galerii: Legendaarne Kasari baar paneb uksed kinni

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12

Fotod: Urmas Lauri

Kasari baar Lihula valla piiril Tallinna-Virtsu maantee ääres on teelisi ja ümbruskonna rahvast võõrustanud ilma ühegi puhkepäevata üle 20 aasta. Homme keskööl paneb baar uksed lõplikult kinni. Punast majakest Kasari jõe vana ja uue silla vahel jäävad valvama ainult turvakaamerad. Loe lähemalt tänasest Lääne Elu paberlehest.

 

Kasari baar 002

Kasari baar 003

Kasari baar 004

Kasari baar 009

Kasari baar 012

Kasari baar 013

Kasari baar 014

Kasari baar 018

Kasari baar 022

Kasari baar 027

Kasari baar 039

Kasari baar 041

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
üks
7 aastat tagasi

inetu ja labane nn. söögi-joogi koht,hea, et taipasid sulgeda. Müügu edasi uutele,kui õige omaniku leiaks ja vastavalt sanitaarseadusi ja toiduhügieeni tunnevad, siis võiks seal 4-5 kuud aastas tegutseda.

To mati!!
7 aastat tagasi

Ole vait ja häbene!su kadedust on tunda väga kaugele!!!

Mari
7 aastat tagasi

Oi inimesed on ikka jube õelad. Tundub et siin on kommenteerinud pigem kadedad inimesed. Minule meeldis väga see koht kuna seal oli maailma parim burger mida ma eales söönud olen. Aga väli üritustel saab ikka ???

Mati
7 aastat tagasi

Kas ühe allakäinud urka sulgemine väärib kajastust maakondliku leviga lehes?

Kala
7 aastat tagasi

Uut verd on sinna vaja – koht ju ideaalne !

irwq
7 aastat tagasi

Juba ammu mahakäinud asutus – pigem mingi labrakakoht . Kuigi kunagi oli päris kuum koht

Pook+und+Kübe
7 aastat tagasi

Legendaarselt jube koht…

Taadu
7 aastat tagasi

See pealkirjas öeldud legendaarne on küll liialdus. Ei mingit kultuuri seal polnud ja sellepärast sinna korralik kunde ka ei läinud. Ja nii nad välja suridki.

Töömiis
7 aastat tagasi

Sai seal viimati kogemata aastat kolm-neli tagasi söödud. Oli väärt nostalgiline kogemus, meenus kohe omaaegne legendaarne Haapsalu õllekas Vietnam, peaaegu sama õlle ja kuse hais, söögilaudadele kraabitud erinevad nimed ja teatud kehaorganite nimetused.
Toidust ei hakka rääkima, seda mikrolaineahjus soojendatud lihatükki, mis pidi vist mingi seasnitsel olema, oli vist sama saatus tabanud eelnevalt mitu korda, sest isegi nuga ei tahtnud peale hakata.
Ühesõnaga, oli tore koht, seega, puhka rahus.

hmm
7 aastat tagasi
Reply to  Töömiis

Sai üks päev seal istutud ja burks võetud, istus ja sõi seal ühe vanema teelisega kui samal ajal mingid pomsikud ukse taga peksid ja sisse nõudsid. uks oli lukus.. 😀 läks aega enne kui välja sai hah.. tore peatumisekoht tõesti oli.. 25 aastat roolijoodikute sihtpunkti. Teenindaja oli küll tore ja näha et vägevalt karastunud.

Ain
7 aastat tagasi

Ammu juba oli aeg see kole koht sulgeda.
Tänapäeval tuleb sellist äri pidades vaeva ka näha. Iga koht teeb omale nime arvestades seda, et sa oled sinna oodatud. Ĺõpptulemus on siis selline kui ei panusta kliendi hüvanguks .