Galerii: Metsküla raamatukogu heiskas taas jõulukuuse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Fotod: Urmas Lauri

Metsküla raamatukoguhoidja Tiina Ulm heiskab juba mitu aastat enne jõule raamatukogu lipuvardasse kuuse – see on ilus ja annab pimedal ajal valgust nagu tänavalatern. Kuuse heiskamise kombe sai Ulm Inglismaalt, kus ta nägi lastekirjanik Roald Dahli kodulinnas, et terve tänava majadel on jõuluajal kuused heisatud. See Ulmile meeldis ja ta tõi selle kombe Metskülla kaasa.
Metsküla raamatukogu (47) Tiina Ulm

Metsküla raamatukogu heiskas jõulukuuse (1)

Metsküla raamatukogu heiskas jõulukuuse (2)

Metsküla raamatukogu heiskas jõulukuuse (3)

Metsküla raamatukogu heiskas jõulukuuse (5)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Raamatukoi
7 aastat tagasi

Minu arust väga hea mõte!