1

Galerii: Metsküla raamatukogu heiskas taas jõulukuuse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Fotod: Urmas Lauri

Metsküla raamatukoguhoidja Tiina Ulm heiskab juba mitu aastat enne jõule raamatukogu lipuvardasse kuuse – see on ilus ja annab pimedal ajal valgust nagu tänavalatern. Kuuse heiskamise kombe sai Ulm Inglismaalt, kus ta nägi lastekirjanik Roald Dahli kodulinnas, et terve tänava majadel on jõuluajal kuused heisatud. See Ulmile meeldis ja ta tõi selle kombe Metskülla kaasa.
Metsküla raamatukogu (47) Tiina Ulm

Metsküla raamatukogu heiskas jõulukuuse (1)

Metsküla raamatukogu heiskas jõulukuuse (2)

Metsküla raamatukogu heiskas jõulukuuse (3)

Metsküla raamatukogu heiskas jõulukuuse (5)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Raamatukoi
Raamatukoi

Minu arust väga hea mõte!

wpDiscuz