3

Kullamaa kiitis heaks Lääne-Nigulaga ühinemise

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kullamaa vilikogu läbirääkimishääletus 071

Kullamaa volikogu kinnitas täna ühinemislepingu Lääne-Nigula, Noarootsi, Nõva ja Martnaga.

Volikogu istungil olnud üheksast liikmest hääletasid ühinemislepingu poolt üheksa. Neljapäeval kiitis ühinemislepingu heaks Lääne-Nigula volikogu.

Esmaspäeval on ühinemisleping hääletusel Martna volikogus, teisipäeval Nõva volikogus ja kolmapäeval Noarootsi volikogus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
mann
mann

aaa sundliitma.

mann
mann

Jehhat tõmmanud? Sundiitama? – mis väljendid need sellised on?

Mats
Mats

Nüüd tuleb mõelda , kuidas panna kogukonnad ühise asja eest seisma, usun ,et kullamaalased saavad sellega hakkama ja kogukond ei kaota , nagu Puka vald , kus paistab on paraajad tollid, sest volikogu liikmed on osanud niimoodi tülli minna , et ei saa aru kuhupoole ühineda, enam pole vallavanemat, volikogu esimees on jehhat tõmmanud , maavanem pean siis sundliitma ja volikogu liikmed nutavad , et jäävad ka ühinemistoetusest ilma. Ei saa aru , miks inimesed tükivad sinna , kui ei suuda ei otsustada ja ei oska ka aru seeda , et midagi peab otsustama. Ega Läänemaagi sellest patust puhas pole

wpDiscuz