0

Video: sajad külalised lustisid isadepäeval

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaitsebväe isadepäev
Et jääle võiks minna peab see olena niiiii paks. Foto: Eesti kaitsevägi

Sajad lapsed, isad ja emad mängisid ja võistlesid täna Haapsalus Eesti jõustruktuuride korraldatud “Kõikide laste isadepäeval”, vaatasid esinejaid ning tutvusid relvastuse ja varustusega.

Haapsalu Wiedemanni spordihoones “Kõikide laste isadepäeval” said lapsed ja isad näha ja katsuda kaitseväe soomukit Pasi, õhutõrjeraketikompleksi Mistral, tankitõrjesüsteeme Milan ja Javelin, 23mm õhutõrjekahurit ja 155mm haubitsat ning politsei, piirivalve ja päästeameti tehnikat.

Samuti said kõik osalejad proovida selga sõduri- ja päästevarustust ning võtta mõõtu erinevatel võistlustel ja võita auhindu.

“Kõigi laste isadepäeval” esinesid ansambel Shanon, kaitseväe orkester, rahvatantsurühm West, tantsukool JJ-Street ja laulustuudio Do-Re-Mi. Kogupereüritust juhtis Venno Loosaar.

Neljateistkümnendat korda aset leidnud “Kõikide laste isadepäeva” korraldavad ja toetavad kaitsevägi, kaitseliit, politsei- ja piirivalveamet, päästeamet, häirekeskus, siseministeerium, maanteeamet, Premia, Tallinna loomaaed, Haapsalu veekeskus ja Eesti Autorite Ühing.

Kaitsevägi aitas korraldada kõige vingema isadepäeva. Haapsalus toimunud kõigi laste isadepäeval tutvusid perekonnad Eesti jõustruktuuride tehnikaga ja veetsid lõbusalt aega erinevate mängude ja atraktsioonidega. Video: Eesti kaistevägi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
Fotogalerii: kõikide laste isadepäev | Lääne Elu

[…] Vt ka siit: "Fotogalerii: “Kõikide laste isadepäev” Haapsalus"  ja "Video: sajad külalised lustisid isadepäeval" […]

wpDiscuz