Fotogalerii: “lepatriinud” tähistasid isadepäeva militaarsportliku maastikumänguga

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5

Reede õhtul sibas mõnikümmend lampidega varustatud rõõmsat tegelast kokku Paralepa parklasse. Lepatriinu Mängumaa lapsed kutsusid oma isad metsa! 

Kohtumispaigas võtsid neid vastu kaks „kaitsemeest“ (lapsesuu), kelle juhatusel suunduti ööpimedasse metsa, orientiiriks helendavad tulukesed.

Õhinal ja külma trotsides läbisid väikesed ja suured matkasellid takistusraja ning lahendasid ülesandeid teetähiste juures. Seiklus õnnelikult läbitud, koguneti lõkkeplatsile, kus kaitseliitlaste oskuslikul juhendamisl sai proovida tikkudeta tule süütamist, meisterdati pulgad, mille otsa vorstikesi lükkida. Viimased jõudsid kõhtu veel enne kui sooja sisse said. Senikaua kuni kuum tee veel varbaotsadki soojas hoidis, nauditi mõnusat ühesolemist. Õhtu lõpetas ilutulestik.

MTÜ Lepatriinu Mängumaa tänab kapten Jüri Tõnismat ja major Jüri Bachmanit Kaitseliiku Lääne malevast, Silja Sillakivi Rannarootsi Lihatööstusest ja kõiki laste isasid/emasid, kelle rõõmsal osavõtul tore õhtu teoks sai.

isadepaev1 isadepaev2 isadepaev3 isadepaev4 isadepaev5

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments