0

Sadamates valmistutakse uute laevade tulekuks

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Rohuküla sadam (10)

Rohuküla sadam. Foto: Urmas Lauri

Riigi sadamaid haldav Saarte Liinid kohandab neljas parvlaevasadamas kairampe, ehitades neile kokku umbes 60 000 euro eest jalakäijate jaoks laiendused, kirjutab Saaremaa päevaleht Saarte Hääl

AS-i Saarte Liinid juhatuse liige Jaanus Tamkivi ütles Saarte Häälele, et jalakäijate turvalisuse huvides paigaldatakse olemasolevate rampide külge konsoolplatvormid ja käigupiirded jalakäijate jaoks.

“Uued laevad on pisut laiemad, olemasolevat rampi saavad nad edukalt kasutada, kuid jalakäijate liikumisskeemi vaadates võib tekkida olukord, et nende turvalisus ei ole päris tagatud,” selgitas Tamkivi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz