Korteris suitses pliidile unustatud pott

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

päästeamet

Eile kella 12.56 ajal sai häirekeskus teate, et Haapsalus Kuuse tänaval oli kortermaja kolmanda korruse korteri lahtise rõduukse vahelt näha suitsu, edastas Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais.

Teataja ei osanud öelda, kas korteris võib olla inimene. Esimesed päästjad jõudsid kohale kell 13. Korterisse sisenesid suitsusukeldujad tegid kindlaks, et korteris suitses pliidile unustatud pott. Korterist toodi välja ka üks kannatanu, kelle kiirabi viis haiglasse tervisekontrolli. Päästjad tuulutasid ruumid.

Päästeamet tuletab kõigile meelde, et toidutegemise kõrvalt magama jäämine võib lõppeda väga halvasti. Tõsise olukorra tekitamine naabritele on vastutustundetu.

„Kui olete väsinud, alkoholi tarbinud või tunnete ennast kuidagi teistmoodi halvasti, ärge hakake tulega „mängima”. Kui siiski nälg näpistab, leidke endale selline kõhutäide, mis ei vaja kuumtöötlust,” manitses Kais.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments