0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 4. augustil

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel0408001

Haapsalu ja Lihula tervisekeskused said sotsiaalministeeriumi heakskiidu

Läänemaalt rahastatakse Lihula ja Haapsalu tervisekeskuse rajamist. Esmatasandi tervisekeskuste projekte hinnanud valikukomisjon teeb valitsusele ettepaneku kinnitada kõik 59 projekti investeeringute kavva. Tervisekeskuse investeeringutaotluse esitanute hulgas on ka Läänemaa haigla ja Lihula vald.

Kullamaast ja Noarootsist saavad osavallad

Kullamaa eeskujul soovib ka Noarootsi vald pärast ühinemist päris oma eelarvet, ametnikke ja vallavanemat. Kullamaa, Lääne-Nigula, Martna, Noarootsi ja Nõva valla ühinemislepingusse läheb, et ühendvalla koosseisus on kaks osavalda: Noarootsi ja Kullamaa. Lääne-Nigula, Martna ja Nõva omale osavalla staatust ei taha.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz