0

Matsalu näiteselts tähistab sünnipäeva näidendiga

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Matsalu näiteselts2 (erakogu)
Foto: Kristina Kukk

Täna õhtul kell kaheksa astub Metsküla rahvamajas oma uue tükiga lavale Matsalu näitemängu seltsing.

Tiina Västriku komöödia „Kõik olgu tip-top” räägib abielluvast noormehest, kelle vanamoodsais kommetes kinni olev ema tahab pojale peale pressida kiriklikku laulatust, pannes ta valiku ette: kas kiriklik laulatus ja korter või mitte midagi.

Tükis teevad kaasa Tiia Jaksmann, Rein Kukk, Maire Teppan, Silvi Laev, Kristina Kukk, Linda Leinasaar ning Viljar Raja.

Kümme aastat tagasi otsustas Meelvast pärit ning 1989. aastast edukalt näitemänge lavastanud Silvi Laev asutada Matsalu näitemängu seltsingu. Esimest ametlikku aastat alustati Virve Osila tragikomöödiaga „Poolikud patud”, millest on kujunenud publiku lemmik läbi aegade.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz