Ridala volikogu revisjonikomisjoni esimeheks sai Toomas Vallimäe

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

vallimäe
Toomas Vallimäe. Foto: Arvo Tarmula

Ridala volikogu valis möödunud nädalal revisjonikomisjoni uueks esimeheks opositsiooni kuuluva endise volikogu esimehe Toomas Vallimäe.

Revisjonikomisjoni senine esimees Kalju Hepner astus 16. juunil oma kohalt tagasi. Vallimäe oli ainus kandidaat esimehe kohale ja sai 13 häält 13-st.

Anti Ratas oli samuti komisjonist lahkunud, kuid tema asemele kedagi ei valitud. Opositsioonis oleva Ühtse Ridala liige Valli Ender pakkus Ratase asemel liikmeks Lea Samarajevit, keda aga seekord istungil ei olnud. Volikogu esimees Olev Peetris esitas kandidaadiks endise vallavanema Toomas Schmidti, kes aga ei nõustunud.

„Ma olen ju umbusaldatud inimene,” ütles ta, viidates sellele, et Keskerakond ja Reformierakond olid ta kevadel vallavanema ametist lahti hääletanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
laanenigulast
7 aastat tagasi

olevat enamus töötajaid välja vahetatud uue vallavanema tulles,iidne komme

mõistlik
7 aastat tagasi
Reply to  laanenigulast

kui ametniku raske töö on vabanduseks tema ebastabiilsusele,peaks lausa kohustuslik olema,et töötajad iga 5 aasta tagant välja vahetatakse. Jumal hoitku kui keegi raske ametnikupõlve pärast ravile peaks sattuma.

öpa
7 aastat tagasi

Raivo Õiglas,Kalju Hepner ja Anti Ratas? olid umbusaldusavalduses taganenud oma endistest lubadustest.
Janek Hiiemäe,Merike Kallas ja Olev Peetris kuuluvad keskerakonda,Reimo Nebokat,Anti Ratas ja Jaan Koppe—reformikad.
Uus vallavanem on ametis.Kaebusi tuli sots.töötajate suunas.Kas on vaja uus meeskond valida?

nõus
7 aastat tagasi
Reply to  öpa

igal juhul võiks mõni oma p..s isikliku elu tööelust lahus hoida.

Opppa
7 aastat tagasi
Reply to  öpa

Vallavalitsus algab ju ametnike palgaaste 1000 eurost! Kui see ei motiveeri tööd tegema, siis läänemaa töötutele oleks sealsed töökohad heaks maiuspalaks.

http://www.avalikteenistus.ee/index.php?id=41596

selgus
7 aastat tagasi
Reply to  Opppa

Antud artiklis ei puudutata poole sõnaga vallavalitsuse töökohti. Et kommentaar vist läks kogemata vale artikli alla.

Aga töötutest – neil on vabanevatele kohtadele võimalus alati kandideerida kui pädevus lubab. ainus halb asi on see, et kui mõni neist peaks valituks osutuma, siis järgmisest päevast alates kuulutataks ka nemad põhupeadeks ja muude nimetustega. Rahulikum ja anonüümsem on siiski töötu olla. On raske ja masendav aga vähemalt avalikust kommentaariumi sõimust ja alandamisest oled pääsenud.

kits
7 aastat tagasi

kärneriks