Risti lasteaed laieneb

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Valdade ühinemisest Võntkülas 048 Mikk Lõhmus (1)
Vallavanem Mikk Lõhmuse sõnul ei pea Lääne-Nigula vald lasteaia laiendamiseks laenu võtma. Foto: Urmas Lauri

Uue aasta alguses avatakse Risti lasteaias uus rühm. Eskiislahenduse kohaselt saab endise postkontori ruumidesse ehitada rühmaruumid 14 lapsele.

„Seal [endise vallamaja juures] on võimalik õue rajada ka laste mänguala,” selgitas Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. „Sellega saaksime vallamaja funktsionaalsuse täies ulatuses lahendada.”

„Raha on selleks olemas, laenu võtma ei pea,” ütles Lõhmus volikogult riigihanke korraldamiseks nõusolekut küsides. Lasteaia laiendamine läheb vallavanema sõnul maksma 50 000 eurot. Sel aastal jõuaks vald korraldada hanke ning teha ettevalmistustööd, ehitustööd oleksid 2017. aasta alguses ning aasta esimestel kuudel saaks uue lasteaiarühma avada.

Risti lasteaias on praegu 33 kohta, lastehoius 10.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kadi
7 aastat tagasi

Uskumatu, ja kustutavad kommentaare, sest tõde on valus lugeda.

.....
7 aastat tagasi

Miks eemaldatakse kommentaare kui inimesed räägivad tõtt Mikk Lõhmuse kohta.Äkki peaks siia midagi postitama,et inimesed veel rohkem usuksid ,et ta on väga vale inimene seda valda juhtima .