Pääste: kulupõletamise asemel ehitage veeohutusstend

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

veeohutustalgud

Päästeamet kutsub üles nädalavahetusel Teeme Ära talgupäeva raames veeohutusstendi paigaldama ja emadel-vanaemadel aitama suitsuandureid kontrollida. 

Nädalavahetuse ilmateade lubab soojade ilmade jätkumist. „Ärge rikkuge oma tegusat nädalavahetust kulupõlengutega või suitsuga voodisse magama jäädes,” kirjutas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais.

„Minge parem ja ehitage koos naabritega veeohutusstend ning muudke oma koduläheduses asuv veesilm ujumiseks turvalisemaks,” lisas Kais. Homme on suur üleriigiline Teeme Ära! talgupäev. Veel on võimalik registreerida oma enda talgu või panna käed külge mõnel olemasoleval.

Päästeamet tuletab meelde, et pühapäeval on ka emadpäeva. „Sellel päeval oleks paslik vaadata üle, kas teie emadel, vanaemadel on kodus tuleohutusega kõik korras. Testige nende suitsuandureid ja vaadake, et nende pliitide ning ahjude ees ei oleks põlevmaterjali. Kui vaja, kutsuge kingituseks korstnapühkija, kes nende kodu küttesüsteemid üle vaataks,” kirjutas Kais.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments