Homme jooksevad 300 Läänemaa noort liikumisvõime kaotanud laste ravi toetuse nimel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Teatejooks 2013 (Helen) 077
Teatejooks 2013. Foto: Helen Viispert

Neljapäeval, 5. mail toimub 21 linnas üle-eestiline heategevuslik Teatejooks, mis toob liikumisvõime kaotanud laste ravi toetuse nimel jooksma üle 9500 põhikooli noore.

Haapsalus toimub Teatejooks Haapsalu Staadionil algusega kell 14. Jooksu avab Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse juhatuse esimees Priit Eelmäe.

Sellel aastal on esindatud Haapsalu koolid, Kullamaa Keskkool, Lihula Gümnaasium, Nõva Kool, Oru Kool, Palivere Põhikool, Ridala Põhikool, Risti Põhikool ja Uuemõisa Lasteaed-Algkool.

Kõik huvilised on oodatud tublidele noortele kaasa elama!

Teatejooksuga kogutud annetused lähevad liikumisvõime kaotanud laste raviks Haapsalu Neuroloogilises Rehabilitatsioonikeskuses. Kogutud annetused jagunevad kolmeks:

1) 4-aastase Uljana,

2) 6-aastase Kertu,

3) teiste liikumisvõime kaotanud laste raviks Haapsalu Neuroloogilises Rehabilitatsioonikeskuses.

Täiskasvanud saavad Teatejooksul osalevate laste panust ning liikumisvõime kaotanud laste ravi toetada, helistades heategevusnumbril 900 7777 (ühe kõne hind on 7 eurot).

Teatejooks on Eesti suurim laste- ja noortespordiüritus ning ühtlasi suurim üritus, kus lapsed ise annavad oma panuse heategevuse heaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments