0

Dirhamis jäi karu veebikaamera pildile

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Mõne kilomeetri kaugusel Dirhamis metsas oleva veebikaamera pildile jäi karu.

Veebikaamera omanik Andres Mägi ütles, et kaamera on üles seatud loomade söögikohale, kus karu 11. aprilli hommikul pildile jäi. Mägi arvates on tegemist noore emakaruga.

„Karusid on näha harva ja pigem kevadeti, suvel hangivad nad toitu mujalt,” ütles Mägi. Ta lisas, et kõige tihemad külalised on metssead, keda võib kohata ülepäeviti. Mägi on kaamerast näinud ka ringi luusivat hunti.

Söögikohas on püsti umbes pooleteise meetrine söötmispuu, kuhu Mägi teravilja viib. Kõrval on puupakk, mida karu saab vajadusel kasutada. „Karu saab vilja kätte siis kui selle käpaga maha tõmbab,” selgitas Mägi. Maapinnale ei saavat teri panna sellepärast, et siis trambivad sead selle kohe maasse. 

Fotod Andres Mägi veebikaamest

karu1 karu2 karu3

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ohoh
Ohoh

Miks sellisel ajal üldse sigasid toidetakse? Kas tõesti metsas süüa pole? Varsti pole enam metsagi!

wpDiscuz